woensdag 4 november 2009

Ridderflex & Plastics


Ridderflex & Plastics is een technisch productie- en handelsbedrijf en is opgericht in 1992. Met haar eigen P(C)TFE/FEP/TFM-perserij, matrijzen/messenmakerij en polyurethaangieterij, heeft ze een unieke plaats in de (inter)nationale rubber- en kunststoffen industrie.

Compleet productenpakket

Ridderflex & Plastics biedt u een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige producten. U vindt naast technisch rubber, technische kunststoffen, afdichtingen, slangen en koppelingen tevens een uitgebreid pakket overige technische producten onder één dak.
Er is een ruime voorraad rubber en kunststof -plaat, -staf, - buis en hoge druk pakkingplaat, waardoor een snelle levertijd kan worden gegarandeerd.
Vele kwaliteiten rubber en kunststof kunnen volgens tekening of model tot een eindproduct worden bewerkt in zowel kleine als grote series.

Productieafdelingen

Voor de rubber- en kunststofbewerking, P(C)TFE/FEP/TFM-perserij en de matrijzen/messenmakerij zijn verschillende afdelingen ingericht.
Stalen matrijzen voor het persen van fluorkunststoffen, grafiet- en stopbuspakkingringen worden in eigen beheer vervaardigd. Stansmessen worden gemaakt volgens tekening of model.

Correspondentieadres
Postbus 363
2980 AJ RIDDERKERK
Tel:     +31 (0) 180 46 34 71
Fax:    +31 (0) 180 41 40 16
 
Kantooradres
Touwslagerstraat 5
2984 AW RIDDERKERK
Website: www.ridderflex.nl
E-mail:   info@ridderflex.nl

Geen opmerkingen: